Hej alla fina kunder och alla ni som på annat vis kommit i kontakt med oss.

Äntligen kan vi på Creopack avslöja en rolig nyhet! Vi inviger vår nya grafiska profil och lanserar samtidigt en ny E-handel! Vi har under senaste tiden utvecklat en ny E-handel med vår IT-konsult. Fokus har varit att jobba fram nya smarta funktioner för den bästa tänkbara köpupplevelsen.

Några förbättringar värda att nämna är:

  • Lastpallar och eventuella plastmellanlägg är nu inkluderade i produkt. De ingår i priset på produktsidan men har fortfarande separata artikelnummer för returhanteringen / panten.
  • Ni behöver inte själva välja fraktzon i kassan, utan det blir per automatik.
  • Istället för att välja underkategorier som ex. ölflaskor har vi valt att lägga till alla flaskor under en kategori därför vi har en bra filterfunktion för att sortera ut vad ni söker.

Den nya grafiska profilen syftar till att framhäva vårt starka och ständigt växande verksamhet i det moderna.

Med den nya grafiska profilen och e-handeln vill vi förmedla vår styrka och vårt växande utbud inom förpackningsbranschen, vår närhet till kunderna och ständiga strävan att erbjuda våra kunder det bästa och en sida som är lätt att beställa ifrån.

Vi brinner för Er och era affärsidéer och vi brinner för att få leverera den perfekta förpackningen.

Ni, våra unika kunder, dryckes- och livsmedelsproducenter med flera, ökar i ständigt i antal och vi är stolta över att vara en del av en sådan viktig och mångsidig utveckling där nya entreprenörer startar sina företag och förverkligar sina drömmar.
Vi strävar efter att i takt med de nya trenderna inom dryckes- och livsmedelsbranschen har ett attraktivt förpackningsutbud.

Personlig försäljning

Vi jobbar som era förpackningskonsulter och vi säljer mycket som är speciellt framtida enl. önskemål och behov. Ex. kapsyler och lådor med tryck och flaskor och burkar som inte syns i E-handeln. Vi jobbar även med att räkna fram bästa priserna beroende på beställningsvolym och ort. Vi erbjuder även snabba direktleveranser utan att passera vårt lager i Nyköping. Våra priser på sidan är inte för de större volymerna. Hör gärna av er om ni önskar en offert så skräddarsyr vi en offert till Er info@creopack.se.

Facebook
Twitter
LinkedIn