Lager & leveranser

Lager

Två lager

Våra lager ligger i Göteborg och i Uppsala och bägge är 3PL lager. Här lagerhåller vi de produkter som vi säljer regelbundet för snabba leveranser. Hit kommer även alla beställningar som ska levereras ut direkt men som behöver lastas om på mindre styckegodsbilar för utkörning.

Stora ytor

Våra lager har stora möjligheter. Vi har stora ytor som gör det möjligt att erbjuda lagerhållning och transporter för både våra artiklar och för era behov av tillfällig eller långsiktig förvaring av t.ex. förpackningar, produktionsutrustning och material.

Ompackning

Vi säljer endast hela pallar av glasflaskor där flaskorna är staplade löst på mellanlägg. Detsamma gäller burkar. Om ni har behov av att få dem levererade ompackat i lådor så kan vi även erbjuda det. Eller om pallen med flaskor eller burkar är för hög, så kan vi plocka av ett lager och leverera dem i lådor vid sidan om. Vi packar om som ni önskar mot en överkomlig timpenning och emballagekostnad.

Leveranser

Snabba leveranser

Av våra lagerförda artiklar så har vi snabba leveranser. Varorna lämnar lager samma dag eller dagen därpå. Vi kan även anpassa leveransen efter Era önskemål om leverans längre fram.

De artiklar vi ej lagerför levererar vi ofta inom en vecka men för vissa varor kan det ta ca två veckor. Det är alltid bra att vara ute i god tid med era beställningar för säkerhets skull.

Transporter

Med våra samarbeten med transportörer strävar vi efter att alltid ha riktigt bra transportpriser. När vi offererar dig som kund så tar vi alltid med det bästa fraktalternativet för just dig på din ort.

Misslyckad leverans

Våra pallar är ofta känsliga för transporter och terminalhanteringar och ibland händer det en olycka på vägen. I det fall pallen är så pass skadad att ni bedömer den som icke brukbar så ber vi er att inte ta emot pallen och inte signera fraktdokumenten. Tag foton på pallen och be chauffören att notera skadan på fraktsedeln. Detsamma gäller även skadade lådor. Kontakta oss för leverans av en nya varor och skicka oss bilder och information om händelsen. Tusen tack för Er hjälp med detta.

Tveka inte att höra av Er om frågor gällande lager och leveranser. info@creopack.se

Kontor &
Besöksadress

Creopack AB
Bergviksgatan 6E
152 44 Södertälje
Sverige / Sweden
Telefon: +46 (0)73 59 59 873
Telefon: +46 (0)76 02 99 540
E-post: info@creopack.se

Lager i Uppsala

Expresservice
Gnistagatan 5
754 54 Uppsala
Sverige / Sweden

 

Lager i Göteborg

Logic Consulting
Orrekulla Industrigata 47
425 36 Hisings Kärra
Sverige / Sweden