Lager & leveranser

Lager

Lager

Vårt lager ligger i Norsborg i Stockholms län (Enskede Bilexpress) och är ett 3PL lager. Här lagerhåller vi de produkter som vi säljer regelbundet för snabba leveranser. Hit kommer även alla beställningar som ska levereras ut direkt men som behöver lastas om på mindre styckegodsbilar för utkörning.

Stora ytor

Vårt lager har stora möjligheter. Vi har stora ytor som gör det möjligt att erbjuda lagerhållning och transporter för både våra artiklar och för era behov av tillfällig eller långsiktig förvaring av t.ex. förpackningar, produktionsutrustning och material.

Minsta order

Vi säljer endast hela pallar av glasflaskor, flaskorna är staplade löst på mellanlägg. Detsamma gäller våra glasburkar. Förslutningar säljs i lådor. Minsta orderantal ser du inne på respektive produkt.

Leveranser

Snabba leveranser

Av våra lagerförda artiklar så erbjuder vi snabba leveranser. Varorna lämnar lager samma dag eller dagen därpå. Vi kan även anpassa leveransen efter Era önskemål om leverans längre fram.

De artiklar vi ej lagerför levererar vi ofta inom 1 vecka men för vissa varor kan det ta ca 2 veckor eller längre tid beroende på tillgänglighet hos leverantören. Det är alltid bra att vara ute i god tid med era beställningar för säkerhets skull.

Transporter

Med våra samarbeten med transportörer strävar vi efter att alltid ha riktigt bra transportpriser. När vi offererar dig som kund så tar vi alltid med det bästa fraktalternativet för just dig på din ort.

Misslyckad leverans

Våra pallar är ofta känsliga för transporter och terminalhanteringar och ibland händer det en olycka på vägen. I det fall pallen är så pass skadad att ni bedömer den som icke brukbar så ber vi er att inte ta emot pallen och inte signera fraktdokumenten. Tag foton på pallen och be chauffören att notera skadan på fraktsedeln. Detsamma gäller även skadade lådor. Kontakta oss för leverans av en nya varor och skicka oss bilder och information om händelsen. Tusen tack för Er hjälp med detta.

Tveka inte att höra av Er om frågor gällande lager och leveranser. info@creopack.se

Kontor &
Besöksadress

Creopack AB
Bergviksgatan 6E
152 44 Södertälje
Sverige / Sweden
Telefon: +46 (0)73 59 59 873
Telefon: +46 (0)76 02 99 540
E-post: info@creopack.se

Lager i Stockholm

Enskede Bilexpress
Fågelviksvägen 9D
145 53 Norsborg
Sverige / Sweden

VÄGBESKRIVNING