I vårt sortiment hittar du även ölflaskor. Välj mellan transparenta, gröna och bruna flaskor. Våra populäraste ölflaskor heter Longneck 33 cl, Vichy 33 cl och den lite mindre flaskan Stubby 250 ml. För att bemöta den ihållande trenden och följa utvecklingen inom bryggeribranschen jobbar vi på Creopack med att vara lyhörda för kundernas önskemål. Vi pratar dagligen med kreativa bryggare som delar med sig av sina nya projekt, spännande idéer och förpackningsbehov.  

Svårt att välja ölflaskor? Vi hjälper vi dig!

Det finns olika sätt att tänka på såklart, de mest populära ölflaskorna är APO Vichy och Longneck 33 cl. Dessa klassiska ölflaskor är alltid snygga men ibland är det roligt med en ölflaska som sticker ut i mängden. Bläddra bland vårt sortiment för att hitta den modell som faller er i smaken. Det utbud av ölflaskor vi har på hemsidan är dock bara en bråkdel av allt vi kan erbjuda. Så tveka inte på att höra av dig till oss på info@creopack.se så hjälper vi dig ta fram en ölflaska som passar just dina önskemål! 

Glas tillverkas av naturliga ingredienser som går att återvinna i all oändlighet.

Glas består endast av naturliga ingredienser, sand, kalksten och sodavatten. I glasförpackningar används 60–90% återvunnet glas. En färgad flaska kan tillverkas av en större andel återvunnet glas än en genomskinlig. Glas är oändligt och kan återvinnas om och om igen utan att materialet försämras. Andelen glas som återvinns i Sverige är 94%, vilket är den högsta siffran i världen.

Vårt sortiment består till större delen av lättviktsflaskor. Mindre materialåtgång och lättare transporter samt en förbättrad arbetssituation vid både fyllning, packning och butikshantering. Vinning både för klimatet och hälsan.

Glas påverkas inte av innehållets smak eller doft och är ett helt tätt material. Glas är rent och avger ingen bismak på produkten.

Tillverkning

Våra ölflaskor är tillverkade i en ren miljö och är certifierade för livsmedelsgodkännande. Förpackningarna är rena och behöver inte tvättas före fyllning så länge ytteremballaget inte är skadat.

Vi samarbetar endast med de ledande producenterna inom EU och som har dokumenterade miljöarbeten för att minimera det globala fotavtrycket.

NYHET

Kan samtidigt presentera en av våra nyheter som nu går att beställa. En elegant glasflaska som ger ett exklusivt intryck. Flaskan är i brunt glas och försluts med 26 mm kronkapsyl. 


– När designen talar för sig själv!

Vi tar gärna emot era förfrågningar och beställningar via telefon eller e-post.