Välkommen 2021!

Hej då 2020 och hej 2021, det har varit ett långt år med både toppar och dalar. Vi vill börja med att tacka alla våra fantastiska kunder som visat sitt förtroende för oss. För många av oss har det varit ett annorlunda år med många inställda tillställningar och nya restriktioner som satt käppar i hjulet. Men vi har också fått följa många framgångar och blivit inspirerade av olika företags snabba omställningar och anpassningar till det nya läget. Nu blickar vi framåt och laddar om för ett nytt härligt år med bara massa goda möjligheter.

Nyheter!

Missa inte vårt nya spritsortiment.
För att möta den ökade trenden inom destilleribranschen, har vi i samband vår nya E-handel breddat vårt spritsortiment med ett flertal olika modeller. Här kommer ett litet urval av alla nyheter. 

Den populära spritflaskan för gin eller andra drycker. Apotekare ginflaska finns här som serie i olika storlekar. Komplettera med kork och krymphätta. 

Spritflaska moonea -Serie

En snygg spritflaska av Extra Flint som finns i tre storlekar. Olika förslutningar finns att köpa till. Även krymphättor för säker försegling.

#Syrup Serie

Glasflaskor Syrup-serien

Ännu en nyhet är Syrupflaskan som vanligtvis används inom medicin och hälsokost. Flaskan passar även drycker utan kolsyra. 

Syrupflaskan är av stark kvalitet och finns i fler storlekar och i klart och brunt glas. Tillverkaren erbjuder även dekoration av flaskorna vid större beställningar, på förfrågan.

Svårt att välja flaska eller önskar en annan modell? Kontakta oss så hjälper vi dig, info@creopack.se

Höjda förpackningsavgifter 1 januari 2021 enligt Svensk Glas Återvinning.

Prislista 2021

Återvinningsavgifter Återvinningsavgiftens storlek är per förpackning i glas:

Facebook
Twitter
LinkedIn