Vårt breda utbud

GLAS – Flaskor och burkar för dryck och livsmedel

Creopack har tillgång till ett unikt utbud då vi är återförsäljare för O-I, världens största glasproducent, och då vi även samarbetar med flera stora glasproducenter inom EU för att komplettera och bredda utbudet ytterligare. Vi strävar efter att tillgodose alla dagens trender inom dryck- och livsmedelsproduktion. Vi har inte möjlighet att visa hela utbudet i vår E-handel, så tveka inte att kontakta oss gällande just Ert specifika önskemål.

Glas är återvinningsbart i all oändlighet. Läs gärna mer under vår sida om hållbarhet.

KOMPLETTERA – Förslutningar och lådor

Till era flaskor och burkar erbjuder vi passande förslutningar. Önskar ni en speciell färg eller modell så tveka inte att fråga. Förutom era önskemål om design så tar vi hänsyn till en rad faktorer för att kapsylen ska passa till just Er produkt och flaskmodell. Vårt utbud är bl.a. kronkapsyler, skruvkapsyler, spritkorkar, vinkorkar, krymphättor, twist off burklock m.m. Vi säljer även förslutningarna med Ert eget tryck på.

Till ölflaskor finns passande wellpapplådor som är särskilt framtagna för modellerna Longneck och APO Vichy 330 ml. De finns med eller utan snabbotten och både i brunt och vitt. Vi erbjuder även lådor med eget tryck. Lådor utan tryck levereras inom ett par dagar.

Till Longneck och APO Vichy har vi även 4-pack och 6-packs carryhome i smidigt kartongmaterial. De finns i brunt eller vitt. Detta är en lagervara som levereras omgående. Det går även att få dem med Ert eget tryck.

Vi erbjuder mer

rPET/HD PE – Flaskor och burkar för kosmetik- och kem

Vi tar fram den modellen som ni efterfrågar genom vårt samarbete med ett flertal producenter inom EU. Även kapsyler och pumpar tillhandahålls. Då vi strävar efter att sälja så hållbara förpackningar som möjligt erbjuder vi även förpackningar av återvunnen PET, så kallad rPET.

Tveka inte att kontakta oss gällande dina specifika önskemål info@creopack.se