Välkommen till Creopack

Creopack är en innovativ förpackningsleverantör som grundades 2015 med affärsidén att erbjuda kreativa och klimatsmartare val av förpackningar.

Vår idé är att tillgodose våra kunder förpackningslösningar som matchar dagens trender, behov och är av ett hållbart material. En förpackning i en snygg och säljande design som gör att produkten skyddas väl samtidigt som det är en långsiktigt bra lösning för vår miljö.

Hos oss står du som kund alltid i fokus. Vi brinner för dig och din produkt och gör vårt yttersta för att hitta bästa individuella lösningen av förpackningar och leveranser. Engagemang och intresse av kundernas företagsidéer samt att bygga långsiktiga relationer är själva hjärtat hos Creopack.

Vi samarbetar med världsledande glasproducenter inom EU där det finns gediget miljöarbete och där förpackningarna innehåller så hög andel återvunnet glas som möjligt. För övriga förpackningar så samarbetar vi även där med producenter som har ett dokumenterat miljöarbete.

Vi tillhandahåller olika förpackningar genom e-handelsförsäljning men även via personlig kontakt. På förfrågan erbjuder vi mer hållbara förpackningar än vad ni ser i vårt sortiment, så tveka inte att höra av dig om just Era förpackningsbehov.

Du som företagare är välkommen att lägga order mot faktura. Priserna visas exklusive moms.