Dekorerade flaskor - egen design

Om våra dekorerade flaskor

Nu kan du sätta din egna prägel med dekorerade flaskor! Med dekorerade flaskor kan du skräddarsy flaskans design med valfri färg, mönster, textur, frosting, embossing och mycket mer. Endast fantasin sätter gränser! Vi har ett stort utbud av dekorativa flaskor, perfekt för dig som vill ha en egen design men utan att investera i ett helt nytt verktyg. Här nedanför kan du läsa om de olika tryckmetoderna. Om du vill veta mer om glasflaskor med egen design, tveka inte att höra av dig till oss för mer information.

Minsta order 10 000 st
Leveranstid Leveranstiden varierar beroende på val av flaska och tryckmetod

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig ta fram en specialdesignad flaska som passar din produkt!

Screentryck

Tryckmetod: Screentryck

Tryckmetoden Screentryck/screen printing är en populär dekorationsmetod. Vi använder UV-bläck, både keramiskt och organiskt bläck för att dekorera glasflaskor, vilket ger flaskorna hög kvalitet och individuellt utseende. Screentryck kan kombineras med alla våra dekorationsmetoder.

Coating

Tryckmetod: Coating

Med tryckmetoden Coating färgar du flaskan med ett vattenbaserad lack. Du kan välja om du vill färga hela flaskan eller om det bara ska en specifik del av flaskan som ska färgas. Du kan välja mellan en eller flera färger (Pantone). Det går även att få med specialeffekter som t.ex. får flaskan att lysa i UV-ljus eller pärleffekt, soft touch-effekt, frosteffekt, metallisk effekt och mycket mer.

Tryckmetod: Hot stampling

Få flaskan att sticka ut med Hot Stampling. Oavsett om det är ett diskret element, eller en större del av dekorationen, kommer denna teknik utan tvekan att göra att flaskan sticker ut. Hot Stampling ger ett metalliskt utseende och framhäver varumärkets unika karaktär. Denna dekorationsmetod kan användas för glasflaskor belagda med vattenbaserade lacker.

Etsning

Tryckmetod: Frostning

Frostning/syraetsning är en kemisk process där; de yttre lagren av en glasbehållare tas bort för att ge flaskan ett ogenomskinligt, frostat utseende med en slät finish. 

Ink jet

Tryckmetod: Ink Jet / bläckstråleteknik

Bläckstråleteknik / Ink Jet möjliggör exakt tryck på konkava, konvexa, på graverade ytor och på andra komplicerade former av flaskor. Tekniken ger också möjlighet att applicera riktiga fotografiska bilder. Detta är en dekorationsteknik som ger produkten ett exceptionellt utseende.

Laser etsning

Tryckmetod: Laser-etsning

Laser-etsning är en tryckteknik tillåter att distinkta mönster etsas på den metalliserade ytan. Det är möjligt att laseretsa på botten och halsen av flaskor, eller på upphöjda eller ojämna ytor. 

Ädelmetaller

Ädelmetaller

Termoplastiska guld- och platinapaster används vid direkt screentryck. Mängden ädelmetall i innehållet uppgår till högst 12 % och kan appliceras på både klarglas och frostat glas. Den spektakulära ljusstyrkan som framställs genom denna teknik utgör en nyckel till framgångsrik varumärkesprofilering.

Metallisering

Tryckmetod: Metallisering

Med tryckmetoden metallisering kan man skapa ett exklusivt och unikt utseende. De iögonfallande effekterna framhäver det unika med varje produkt. Tack vare en mängd olika färger kan vi uppfylla dina önskemål.

Dekal

Tryckmetod: Dekaler

Keramiska eller organiska dekaler kan appliceras manuellt. När formen på en flaska är för oregelbunden för en automatisk screentrycksprocess.

Tillbehör

Smycka flaskan med tillbehör som medaljonger, band och aluminiumetiketter. Tillbehör appliceras manuellt eller med maskin, montering beror på design och val av tillbehör.