FAQ - Vanliga frågor & svar

Här finner du våra vanligaste frågor och svar. Om det är något särskild du funderar över, tveka inte att höra av dig.

Nej tyvärr. Vi har ingen möjlighet till ompackning. Minsta orderantal står angivet på varje produkt. 

Ja, det går bra. Meddela gärna att du vill handla som privatperson vid order.

Våra leverantörer av både förpackningar och transporter har infört rörliga priser pga kriget i Ukraina. Läget är mycket växlande med stora rörelser på dagsnivå, vilket gör att vi behöver följa med och anpassa oss efter situationen. På grund av detta kommer vi därför dolt våra priser på vår hemsida. Denna förändring gäller sedan tills vidare och till dess att situationen stabiliserats. Våra priser gäller nu med reservation för valutaförändringar, ökade transportkostnader och ökade råvarupriser.

Det går bra. Vi börjar med att skicka en offert, om du tycker offerten ser bra ut och vill gå vidare så skickar vi varuprov i nästa steg.

Ca 2-3 dagar för produkter i lager. För ej lagerförda varor kan leveranstiden variera, kontakta gärna oss för att få aktuell leveranstid.

Ja, det går att hämta ordern själv från vårt lager. Kontakta oss innan så meddelar vi dig när ordern finns redo att hämtas.

Vid returnering av plastmellanlägg och DIN-pallar får du tillbaka panten som du betalade när du la din order hos oss. Det är viktigt att de DIN-pallar och plastmellanlägg som skickas i retur ska vara i gott skick för att kunna återanvändas hos fabriken. Mellanläggen ska staplas 300 st per bunt och plastas in väl.  

Engångspallar, dåliga pallar eller trasiga mellanlägg godkänns ej.